![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
***ناظم سایت***
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام خدمت تمام کاربران سایت در هر مقام و درجه ای
فروش اکانت های یک ماهه v***p***n با شرایط مطلوب آغاز شد قبل از هر چیز لازم دانسته مزایای استفاده از v***p***n را شرح دهم: مزایای V****P***N : تماس رایگان با کشور آمریکا و کانادا و اروپا از طریق سرویس شرکت Skype تبادل مالی و سازگار با تمام سایتهای تجارت الکترونیک مانند ? E-Gold , Paypal , ... سازگار با تمامی سایتهای ارتباط جمعی مانند ? Orkut ,Gazzag بدون محدودیت در سرعت ، زمان و پهنای باند ... تغییر هویت شما از ایرانی به کشور های دیگر امنیت بالا برای انجام معاملات آنلاین کد کردن اطلاعات ورودی و خروجی تبادل شده در اینترنت بروز رسانی ویندوز ، آنتی ویروس مانند ? MacAfee , ... سازگار با تمام ارتباطات و اتصالات اینترنتی نصب بسیار ساده و آسان تنها با یک کلیک !!! مبارزه با تحریماتی که از طرف آمریکا برای کاربران ایرانی در اینترنت اعمال شده ... بدون هیچ گونه هزینه اضافی برای تلفن عبوری ساده از تمام محدودیت های اینترنت های ایرانی توجه فعلا اکانت های ارئه شده به صورت 1 ماهه است قیمت به شرح زیر می باشد: فقط و فقط 1900 تومان توجه این قیمت ها برای یک ماه است و بدون هیچگونه محدودیتی ندارد و 24 ساعته تا یک ماه میتوان استفاده کرد اکانت ها در بسته های 50 و 100 و 200 هم ارائه میشود که قیمت های آن ها در صورت درخواست در پیام خصوصی ارائه میشود کاربرانی که قصد خریدن اکانت را دارنددر این تاپیک اعلام کنند تا شرایط خرید آسان برای آنها در کمترین زمان ارسال شود کانکتشن مربوط را از فایل پیوست دریافت کنید:
![]() “«حتي اگر خواب شاخ به شاخ شدن با من را مي بيني بهتر است از خواب بيدار شوي و عذرخواهي کني.»” خداحافظ ![]() ویرایش توسط music : 12-04-10 در ساعت 10:46 AM |
|
|
|
5 آخرین موضوعات ارسال شده music
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
دوربین های عکاسی | music | 0 | 39 | 28-08-10 10:41 AM |
|
|
بخش خودرو (اتومبیل) | music | 0 | 33 | 28-08-10 10:36 AM |
|
|
اخبار IT کامپیوتر | music | 0 | 41 | 28-08-10 10:32 AM |
|
|
معرفی و اعلام برنامه سیما | zangor | 2 | 112 | 22-04-10 11:35 AM |
|
|
گالری عكس های گوناگون | music | 1 | 155 | 22-04-10 11:29 AM |
|
|
#3 |
|
***ناظم سایت***
با سلام دوست من قیمت ها اعلام شده
کاربرانی که بالای 100 پست ارسال کرده باشند 2000 تومان اگر خواستار استفاده هستید اعلام کنید تا شرایط برای شما ارسال شود
|
| 2 کاربر از music بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#4 |
|
کاربر فعال
![]() ![]() |
سلام..
متین دمت جلیزو ویلیز.. یه زره سرعت دانلودم پایین نیومد.. اخرشی
|
|
| این کاربر از A_lirez_A بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده است: |
|
|
#5 |
|
اخراجی
|
سلام دوست من
اکانت ادمینش رو خودتون مستقیم خرید کردین یا با واسطه هست ؟ اگه بدون واسطه هست قیمت اکانت اختصاصی رو هم اعلام کنید .. ممنون |
|
|
|
| این کاربر از s@mi بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده است: |
|
|
#6 | |
|
***ناظم سایت***
نقل قول:
دوست عزیز این اکانت ها واسه خودم و یکی از دوستام هست و حتی یوزری که میدهم نام خودمون خورده نه شرکتی دیگر... و واسطه ای در کار نیست...منظور قیمت اختصاصی رو نفهمیدم ؟ ما چند جور اکانت داریم 1 ماه و کلی که اکانت یک ماهه برای شما ماهی 2000 تومان در می آید که شرایط واریز پول و یا قیمت کلی را اگه خواستار باشید اعلام کنید به صورت پیام خصوصی ارسال میشود.
|
|
| این کاربر از music بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده است: |
|
|
#8 |
|
***ناظم سایت***
|
|
|
#9 |
|
کاربر جدید
سپاس: 1
|
با سلام بی زحمت نحوه خرید رو برای من ارسال کنید
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
***ناظم سایت***
برای دریافت اطلاعات کامل به آیدی زیر ی ام دهید
vpn_persian_de
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند: 80 نفر
|
|
| 12naser, 9595x, aali_arazavi, abmm, ad70, afshin1346, AHG, ahmad_mir, akbar502000, ali zanjani1111, ali-yk, alisbr, amin_tehrandust, anahidebaba, arash1355, armin012, as3, Azizmir60, A_lirez_A, BAHRAM, bikah, CARBON, carmand2, casper60, catalonia, dj_garsia, ebiasal, ehsan115, elshan18, erik, expert, faryd72, farzad666, fly_s66, ghashmar, gholmorad, infoah-2006, kharad, king roman, kivan, m1373, mahmud-29, MAMALBACALASS, masoud7007, masoudmahvare, mehdi77, mimi-hakimi, MM1345, mohamad200, mohammad57, mohseni, mojtabaghasri, music, navid-sat, omz, parto, payam1114, Pesarhamsaye, pilavar, reza_gharib7, rooni77, roya1234, S A B, s@mi, saber 1, saboor10, saeid_khafan, sharokh12, shasafaei, simsimah, sina-sahar, sos1234, strong4620, teyyebsat, uu99, فتح الله, wega, yousef1359, بهزاد, ش9999 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|